PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie. Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
nr 59
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
nr 59
artykuł:
Współczesny kontekst dla rozważań o etyce gospodarowania
(
Najder-Stefaniak K.
), s. 5-20
artykuł:
Wpływ zmian cen żywca i paszy na optymalną długość odchowu kurcząt brojlerów w produkcji wielkotowarowej
(
Grużewska A.
), s. 73-87
artykuł:
Transfer wiedzy i technologii do sektora małych i średnich przedsiębiorstw w Polsce
(
Ratajczak M.
), s. 113-120
artykuł:
System zasiłków socjalnych a aktywizacja zawodowa ludności w Polsce
(
Raczkowska M.
), s. 43-52
artykuł:
Ryzyko w działalności gospodarczej
(
Gładysz M.
), s. 31-41
artykuł:
Rynek ubezpieczeń w Polsce rok po wejściu do Unii Europejskiej
(
Podstawka M.
,
Sługocka D.
), s. 53-62
artykuł:
Prognozowanie cen żywca wieprzowego z wykorzystaniem modeli zgodnych i zmiennych wyprzedzających
(
Hamulczuk M.
), s. 63-72
artykuł:
Preferencje w zakupach młodych konsumentów w supermarketach (na podstawie własnych badań empirycznych)
(
Wrzesińska J.
), s. 89-100
artykuł:
Konflikt w procesie zarządzania przedsiębiorstwem
(
Wołoszyn J.
), s. 21-29
artykuł:
Ekonomiczne uwarunkowania oraz tendencje zachowań konsumentów na rynku dóbr FMCG
(
Idzik M.
,
Stańko A.
), s. 101-112
artykuł:
Aktywność obywatelska na wsi - studium przypadku czterech wsi na Podlasiu
(
Kłoczko-Gajewska A.
), s. 121-137
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.