PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
2008
Tom
60
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Kontrola pozostałości chemicznych w tkankach zwierząt i żywności - ważny element w ochronie zdrowia publicznego
(
Zmudzki J.
)
artykuł:
Zwiększanie dostępności dla roślin fosforu obecnego w glebie metodami biologicznymi
(
Kurek E.
,
Ozimek E.
)
artykuł:
Zakażenia pałeczkami Salmonella u niosek i brojlerów Gallus gallus, toksykoinfekcje pokarmowe u ludzi
(
Binek M.
,
Szczawinski J.
)
artykuł:
Czynniki zakaźne w żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Osek J.
)
artykuł:
Determinanty jakości owoców
(
Pawlak J.
)
artykuł:
Krajowy system kontroli urzędowej pasz jako zasadniczy element zapewnienia bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Kwiatek K.
)
artykuł:
Zasady i zakres prowadzonych badań w obszarze prawa żywnościowego
(
Malinowska T.
)
artykuł:
Prawdopodobne konsekwencje występowania mikotoksyn w materiałach paszowych
(
Gajecka M.
,
Zielonka L.
,
Obremski K.
,
Gajecki M.
)
artykuł:
Pasożyty i ich postacie rozwojowe w żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Romaniuk K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.