PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Lody a może lód? Kostkarki oraz urządzenia do produkcji lodów
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Krewetki z karpiem w ryżu. Zintegrowana produkcja hitem na azjatyckim kontynencie
(
Bykowski P.
)
artykuł:
Zaklinacz restauracji. Rozmowa z mistrzem kuchni Jarosławem Walczykiem
artykuł:
Drogie hobby. Wzrost cen w lokalach gastronomicznych
(
A.W.
)
artykuł:
Zarzadzanie Talentem. Polsko-hiszpańska wymiana doświadczeń
(
Ochniak J.
)
artykuł:
Marketingowa wartość dodana w hotelarstwie (I) Klient nasz Pan
(
Kowalik A.
)
artykuł:
Alternatywa dla klasycznych instrukcji. Proste i wygodne rozwiązania dla zakładów gastronomicznych
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Madame Czekolada. Niezwykły sklep z czekoladą
(
Matuszak D.
)
artykuł:
Ocalić od zapomnienia (II)
(
Czarniecka-Skubina E.
)
artykuł:
Między Porto a Algarve
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Pora na śledzia. Sledzie - wartość odżywcza i wykorzystanie w gastronomii
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Mistrzostwa Świata Barmanów
(
Serwatowski W.
)
artykuł:
Znad pięknego, modrego Dunaju. Wina austriackie na prezentacji w Warszawie
(
winny maniak
)
artykuł:
I niech tradycji stanie się zadość. Obchody walentynek w suwalskiej szkole
(
Tutak-Suchowier D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.