PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
07-08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07-08
artykuł:
Czekoladowe święto w Obidos. IX edycja Międzynarodowego Festiwalu Czekolady
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Centrum każdego hotelu. Marketingowa wartość dodana w hotelarstwie
(
Kowalik A.
)
artykuł:
"Warto czy nie warto...?"
(
Czarnecka B.
)
artykuł:
Potrawy w dobrych rekach. Urządzenia do transportu potraw w cateringu
(
Grzesinska W.
)
artykuł:
Kuchnia z zasadami
(
DM
)
artykuł:
Winna kotłownia
(
DOMA
)
artykuł:
Smakosze z całej Polski przyjeżdżajcie. Paszport kulinarny - Gdynia
(
Serwatowski W.
)
artykuł:
Spotkanie z Haut-Brion. Domaine Clarence Dillon - wina z górnej półki
(
winny maniak
)
artykuł:
Strzeżmy się pasożytów. Zagrożenia biologiczne w sezonie wakacyjnym
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Słodka egzotyka. Charakterystyka i zastosowanie owoców z dalekich krajów
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Tłuszcz może być zdrowy. Ryby jako źródło nienasyconych kwasów tłuszczowych
(
Zbikowska A.
)
artykuł:
Czerwone bogactwo szlacheckich stołów. Lektura dawnych przepisów kulinarnych
(
Spychaj M.
)
artykuł:
Na kwaśno, ostro, słodko. Znane-nieznane smaki Jansenów
(
AW
)
artykuł:
Trefne i dozwolone. Kulinarne zasady prawa żydowskiego
(
Kolanowski W.
)
artykuł:
Kuchnia pomorska. [I] Odkrywamy smaki Pomorza i Kaszub
(
Czarniecka-Skubina E.
,
Bien A.
)
artykuł:
Po spokój i ciszę do Nowej Zalandii. Relacja z podróży
(
Czarnecka B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.