PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Hotele w Kołobrzegu żyją cały rok. Rozmowa z Moniką Różewską, dyrektorem Hotelu Leda Spa w Kołobrzegu
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Wołowina rodem z Nipponu
(
Hartman J.
)
artykuł:
Staroelbląska kuchnia w Restauracji Pod Kogutem
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Czynszowa ruletka
(
Boruc R.
)
artykuł:
Rozmowa z Krzysztofem Kryszakiem, właścicielem Restauracji Pod Kogutem
artykuł:
Na jednegoze śledzikiem!
(
Drygas A.
)
artykuł:
Polska to cudowny kraj pełen przyjaznych ludzi. Rozmowa z Ruska Ajtova, macedońską gwiazdą programów kulinarnych, Szefową Kuchni Hotelu Romantique w Macedonii, organizatorką Międzynarodowego Festiwalu Gastronomicznego, członkinią Women in WACS
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Tajemnica autoprezentacji
(
Frackowiak M.
)
artykuł:
Sos idealny, doskonała zupa
(
Szymula M.
)
artykuł:
Rewelacyjny lifting menu
(
Drygas A.
)
artykuł:
Zapanować nad hotelem
(
Szymula M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.