PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Usługi tak zróżnicowane, jak potrzeby gości. Rozmowa z Karoliną Kocyłowską, General Manager The Granary - La Suite Hotel we Wrocławiu
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Kusząca pleśń w kuchni
(
Drygas A.
)
artykuł:
Restauracja "Pod Łososiem" - wizytówka Starego Gdańska
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Eliksir młodości dla każdej restauracji
(
Frackowiak M.
)
artykuł:
Rozgryzanie ideałów. Rozmowa z Janem Kuroniem, kucharzem, synem znanego dziennikarza kulinarnego Macieja Kuronia oraz wnukiem słynnego polityka Jacka Kuronia. ...
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Stare (nie)dobre małżeństwa
(
Drygas A.
)
artykuł:
Nie ma mocnych na ziemniaki
(
Szymula M.
)
artykuł:
Odpowiedzialność odszkodowawcza za mienie gości
artykuł:
Rozmowa z Mieczysławem Robakowskim, właścicielem restauracji "Pod Łososiem"
artykuł:
Modne babeczki w stylu pin-up girl
(
Drygas A.
)
artykuł:
Wybrać wśród kaw
(
Szymula M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.