PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2010
Tom
54
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Wartość odżywcza i zdrowotna owsa
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Ekologia
(
Ikar
)
artykuł:
Zasady produkcji mąki białej drobnej i grubej oraz kaszki i zarodków. Cz. 2. Układ opięć w odsiewaczach przy produkcji jasnej mąki drobnej i grubej
(
Bogaczynski K.
)
artykuł:
Modyfikacja właściwości użytkowych mąki pszennej
(
Jurga R.
)
artykuł:
Rozwój przemysłu młynarskiego w Rosji w okresie lat 2010-2030
(
Jurga R.
)
artykuł:
Produkcja mąki w obliczu jakościowych rynku
artykuł:
Informacja dotycząca przeprowadzonej analizy ryzyka wystąpienia substancji skażających w ziarnie zbóż, oferowanym do interwencyjnego zakupu ze zbiorów w 2009
(
RoJ
)
artykuł:
Zmiany w zasadach interwencji na rynku zbóż
(
Borek M.
)
artykuł:
XXXI Konferencja w Krynicy Morskiej
(
Gorniak W.
)
artykuł:
Szkolenia pracowników - obowiązek czy potrzeba
(
Pajak D.
)
artykuł:
Badanie rynku w skutecznym marketingu małej firmy (cz. 2)
(
Kaminska M.
)
artykuł:
Wpływ stopnia rozdrobnienia i uszkodzenia skrobi w semolinie na jakość makaronu
(
Jurga R.
)
artykuł:
Modyfikowana skrobia w produkcji makaronu podgotowanego
(
Jurga R.
)
artykuł:
Wybrane doniesienia z rynku zbóż i pasz
(
Jurga R.
)
artykuł:
Fakty i mity o Genetycznie Modyfikowanych Organizmach
artykuł:
Ocena wartości przemiałowej ziarna pszenicy
(
Sitkowski T.
)
artykuł:
Znaczenie otrąb w żywieniu człowieka
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Z żałobnej karty : 7 stycznia 2010 roku w wieku 85 lat zmarł Gleb A. Jegorow - profesor Katedry Technologii Przerobu Ziarna w Moskiewskim Uniwersytecie Przemysłu Spożywczego
(
Bogaczynski K.
,
Kaminski E.
)
artykuł:
Wykorzystanie mąki sojowej w produkcji pieczywa
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.