PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2011
Tom
63
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Formowanie przetworów i półprzetworów mięsnych
(
Kowalski R.
,
Pyrcz J.
)
artykuł:
Charakterystyka świń ras utrzymywanych w kraju - rasy rodzime
(
Szyndler-Nedza M.
,
Lucinski P.
,
Bajda Z.
,
Babicz M.
,
Szulc K.
)
artykuł:
Wady jakościowe mięsa. Część II
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Nadziewarki - podział i charakterystyka
(
Borzyszkowski M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.