PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zastosowanie niskiego ciśnienia w technologii żywności
(
Lewicki P. P.
)
artykuł:
Metody mycia stosowane w przemyśle mleczarskim
(
Piepiorka-Stepuk J.
)
artykuł:
Kazeinomakropeptyd – właściwości technologiczne i żywieniowe
(
Koziol J.
,
Gustaw W.
)
artykuł:
Efektywne rozwiązania w zarządzaniu czystością
(
Choczaj A.
)
artykuł:
Dlaczego warto pić wodę butelkowaną
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.