PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
41
Czasopismo
Biuletyn Warzywniczy
Wydawca
-
Rocznik
1994
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
41
artykuł:
Wplyw terminu siewu i zbioru na jakosc pietruszki korzeniowej i jej przechowanie
(
Bakowski J.
,
Michalik I.
,
Umiecka L.
)
artykuł:
Dynamika sorbcji roztworu pirosiarczynu sodu w aspekcie pozostalosci dwutlenku siarki w pieczarkach
(
Czapski J.
)
artykuł:
Wplyw fazy dojrzalosci na jakosc nasion kopru [Anethum graveolens]
(
Woyke H.
,
Lazecka M.
)
artykuł:
Ochronne dzialanie niektorych fungicydow przed porazeniem fasoli wielokwiatowej [Phaseolus coccineus L.]przez grzyby patogeniczne przezywajace w glebie
(
Pieta D.
,
Labuda H.
)
artykuł:
Przygotowanie surowicy na bakterie Clavibacter michiganensis ssp. michiganensis [E.F.Smith] Davis et al., wywolujace raka bakteryjnego pomidora
(
Mierzwa Z.
,
Baginska H.
)
artykuł:
Wplyw napromieniowania na wyniki przechowywania cebuli [Allium cepa L.] w roznych warunkach
(
Gajewski M.
)
artykuł:
Ocena skutecznosci najnowszych akarycydow w zwalczaniu przedziorka szklarniowca [Tetranychus cinnabarinus Boisd.] na pomidorach i ogorkach uprawianych pod oslonami
(
Szwejda J.
)
artykuł:
Ocena przydatnosci ekolistu do nawozenia dolistnego warzyw w uprawie polowej
(
Kolota E.
,
Osinska M.
)
artykuł:
Biochemiczne czynniki warunkujace odpornosc fasoli na porazenie przez grzyby patogeniczne
(
Pieta D.
)
artykuł:
Wplyw parametrow liofilizacji i czasu przechowywania na wlasnosci antybakteryjne czosnku [Allium sativum L.]
(
Dobrzanski W.
,
Kuzminska M.
)
artykuł:
Przydatnosc spowolnionych nawozow azotowych o zroznicowanym wspolczynniku rozpuszczalnosci N oraz ich mieszanek do nawozenia warzyw polowych.Cz.1 Plony roslin
(
Kolota E.
,
Krezel J.
,
Beresniewicz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.