PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Przyprawy ziołowe - subtelność smaku
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Dawne i zapomniane przepisy mięsne
(
Zin M.
,
Duma P.
)
artykuł:
Karageny - substancje kształtujące teksturę przetworów mięsnych
(
Kowalski R.
,
Malczak-Solinska J.
)
artykuł:
Zmiany w ustawie o VAT dotyczące eksportu
(
Swaczynski P.
)
artykuł:
Monitoring temperatur w zakładzie drobiarskim
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Zablotna J.
)
artykuł:
Przemiany poubojowe a mięso wysokiej jakości
(
Niedzwiedz J.
,
Cierach M.
)
artykuł:
Kryteria skuteczności mycia i dezynfekcji
(
Palka R.
)
artykuł:
Techniki mycia stosowane w przemyśle mięsnym
(
Piepiorka J.
,
Diakun J.
,
Kubiak M. S.
,
Sencio M.
)
artykuł:
Dokąd zmierza przemysł mięsny?
(
Kladz F.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.