PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2010
Tom
64
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
artykuł:
Dodatki do żywności – naturalne = bezpieczne?
(
Czapski J.
)
artykuł:
Wkrótce nowe wspólnotowe wykazy substancji dodatkowych i substancji aromatycznych
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Jarecka J.
,
Kuzma K.
,
Mirkowska M.
)
artykuł:
Nowoczesne substancje strukturotwórcze
(
Dluzewska E.
,
Florowska A.
)
artykuł:
Wydatki finansowane z dotacji jako koszt uzyskania przychodów
(
Bortlik K.
)
artykuł:
Stabilność aromatu w żywności o zmniejszonej ilości tłuszczu
(
Bortnowska G.
)
artykuł:
Superowoce
(
Druri M.
)
artykuł:
Opłaty półkowe – koszt podatkowy czy odpowiedzialność karna skarbowa
(
Cichon H.
)
artykuł:
Kwasy tłuszczowe omega-3 – rola w żywieniu, występowanie, zastosowanie
(
Maszewska M.
,
Ganko I.
)
artykuł:
Propozycje zmian w rozporządzeniu o nowej żywności
(
Stos K.
,
Bogusz-Kalis W.
)
artykuł:
Kwasy tłuszczowe omega-3 i nie tylko czyli dlaczego etykieta ma znaczenie
(
Krecka M.
)
artykuł:
Żywność funkcjonalna dla osób prowadzących aktywny tryb życia
(
Szterk A.
,
Czerwonka M.
,
Waszkiewicz-Robak B.
)
artykuł:
Zdrowa innowacja
(
Taggart P.
)
artykuł:
Substancje smakowo-zapachowe w przetwórstwie mięsa
(
Makala H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.