PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2011
Tom
63
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Stabilność przechowalnicza kiełbasy parzonej, peklowanej bez użycia azotanów(III)
(
Bagnowska A.
,
Mostowski R.
,
Krala L.
)
artykuł:
Europejskie specjały - tradycyjne szynki i kiełbasy
(
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
)
artykuł:
Detekcja metali w surowcach i przetworach mięsnych
(
Kolodziej J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.