PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Wystarczy trzymać poziom
(
DOMA
)
artykuł:
Co słychać pod wiatrakiem? Pies pracujący w barze
(
AW
)
artykuł:
Ocalić od zapomnienia (I) Historia Slow Food
(
Czarniecka-Skubina E.
)
artykuł:
Dokument na wagę złota. Certyfikacja systemu HACCP
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Nie tylko Kalifornia
(
winny maniak
)
artykuł:
Restauratorzy walczą z kryzysem. Portugalska akcja "Prawo do posiłku"
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Sposób na przedłuzenie jakości. Zastosowanie pakowania próżniowego
artykuł:
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom
artykuł:
Wpływ genetyki na żywność - szansa czy zagrożenie? Żywność GMO
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Od nosa po koniec ogona
(
DM
)
artykuł:
Potrawy i trunki z XV wieku! Smaki na krzyżackim stole
(
Serwatowski W.
)
artykuł:
Gastronomia, handel i megabajty. Internetowy sklep dla profesjonalistów
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Ostrygi - ponadczasowy rarytas
artykuł:
Drobna pomoc w każdej kuchni. Wyposażenie zakładów gastronomicznych
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.