PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Zmniejsz koszty zużycia paliwa w kotłach parowych
(
Brodowicz A.
)
artykuł:
Zagrożenia związane z żywnością. Sondaż konsumencki EFSA
(
Wierzejska R.
)
artykuł:
Wykrywanie zafałszowań żywności
(
Przetaczek-Roznowska I.
,
Rosiak M.
)
artykuł:
Światowy rynek opakowań i maszyn do pakowania
(
AG
)
artykuł:
System Bax Q7 – nowa metoda oznaczania obecności Salmonella spp. i Listeria monocytogenes
(
Stachowiak M.
)
artykuł:
Strategie koncernów spożywczych w dobie kryzysu
(
AL
)
artykuł:
Posiedzenie Zarządu Głównego SITSpoż.
(
MW
)
artykuł:
Ponad 30 lat doświadczeń na międzynarodowym rynku to solidna podstawa Państwa sukcesu
(
Miller M.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Opakowania do żywności – tendencje we wzornictwie
(
Czaja-Jagielska N.
,
Ankiel-Homa M.
)
artykuł:
Listeria monocytogenes. Metody eliminowania z żywności – fizyczne i fizykochemiczne
(
Sip A.
,
Gardo A.
)
artykuł:
Laboratorium badawcze w przemyśle spożywczym
(
Zmudzka M.
,
Juszczakiewicz D.
,
Dolinska R.
,
Bugajewska A.
)
artykuł:
Festo – partnerem przemysłu spożywczego i maszyn pakujących
artykuł:
Efektywna obróbka termiczna gwarancją najwyższej jakości produktów
artykuł:
Doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Detekcja alergenów w żywności – metody immunodiagnostyczne
(
Slowianek M.
,
Leszczynska J.
)
artykuł:
Cytometria przepływowa w nowoczesnej analizie żywności
(
Juzwa W.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo to podstawa
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.