PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Emulsje spożywcze typu o/w – zastosowanie i zwiększanie ich stabilności
(
Bortnowska G.
)
artykuł:
Oleje i tłuszcze roślinne jako składniki żywności funkcjonalnej
(
Gorczyca J.
)
artykuł:
Logistyka w zakładzie produkcyjnym jako proces zintegrowany
(
Miller M.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Przełom w pracach KE z zakresu substancji dodatkowych
(
Gajda-Wyrebek J.
,
Jarecka J.
,
Kuzma K.
)
artykuł:
Innowacje produktowe firmy Nutrimix
artykuł:
Nowy produkt firmy Ocean Spray o smaku owocu granatu
artykuł:
Produkcja oleju palmowego a odpowiedzialność za naturalne środowisko
(
Gorecka A.
)
artykuł:
Żywność i żywienie w XXI w. Wizja rozwoju polskiego sektora spożywczego
artykuł:
Nowe składniki żywności – przegląd decyzji Komisji Europejskiej. Cz.I
(
Bogusz-Kalis W.
)
artykuł:
Chiny – ważny partner Polski w handlu zagranicznym żywnością
(
Tereszczuk M.
)
artykuł:
Zastosowanie technologii ICP-MS w badaniach żywności
(
Fabianczyk K.
,
Urbanek A.
)
artykuł:
Żywność funkcjonalna – co to dziś oznacza?
(
Krygier K.
)
artykuł:
Ekstrakty drożdżowe – substancje aromatyzujące
(
Dluzewska E.
,
Florowska A.
)
artykuł:
Substancje intensywnie słodzące w żywności
(
Swiader K.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Swiderski F.
)
artykuł:
Słone i pikantne przekąski na rynkach Polski i świata
(
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
)
artykuł:
Spożycie soli – zalecenia i programy WHO oraz UE
(
Traczyk I.
,
Jarosz M.
)
artykuł:
Błonnik w ofercie Brenntag Polska
(
Baczewski J.
,
Kajzer M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.