PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2007
Tom
---
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Zrobi się taniej. Jak uniknąć zbędnych obciążeń eksploatacyjnych kotłów?
(
Morawietz B.
)
artykuł:
Zmiany organizacyjne na rynku mleka - rekompensaty za rezygnacje z produkcji i zniesienie kwotowania produkcji mleka
(
Salacki K.
)
artykuł:
Zarządzanie kategorią produktów w logistyce mleczarskiej
(
Krajewski K.
)
artykuł:
Woda lodowa - problemy akumulacji "chłodu"
(
Pietrzak J. J.
)
artykuł:
"Szklanka mleka w szkole" - realizacja programu "Dopłaty do spożycia mleka i przetworów mlecznych w placówkach oświatowych"
(
Nitecka E.
)
artykuł:
Rozliczenie skupu mleka. Zintegrowany moduł dla przemysłu mleczarskiego
(
Malecki P.
,
Miller M.
)
artykuł:
Program REKARTON
(
Janikowski W.
)
artykuł:
Problemy gospodarki energią i środowiskiem w mleczarstwie
(
ac
)
artykuł:
Nowe przepisy w zakresie substancji dodatkowych
(
Gajda-Wyrebek J.
)
artykuł:
Kazeina a promieniowanie gamma - aspekty prawne i technologiczne
(
Tomczynska-Mleko M.
,
Mleko S.
)
artykuł:
Innowacyjność polskiego sektora mleczarskiego
(
Borowski P. F.
)
artykuł:
Etyczne aspekty prowadzenia działań public relations
(
Anuszewska I.
)
artykuł:
Długofalowa strategia promocji spożycia mleka i przetworów mlecznych
(
Nitecka E.
)
artykuł:
Cechy odbiorcy a efektywność przekazu reklamowego
(
Swiatkowska M.
)
artykuł:
Brak mleka w skupie grozi wzrostem cen przetworów mlecznych
(
Nitecka E.
)
artykuł:
Biologia molekularna w przemyśle spożywczym
(
Nalepa B.
)
artykuł:
Aminy biogenne w serach dojrzewających
(
Wisniewska K.
,
Reps A.
)
artykuł:
24. Polagra-Food
(
Chachulska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.