PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Zabaione - prosty przepis na sukces
(
Budzynski B.
,
Melillo G.
)
artykuł:
Szwarcwaldzki Tort Wisniowy
(
Zurek K.
)
artykuł:
Smakowe kreacje
artykuł:
"Rogalik" z Trzcianki
(
Nowak B.
)
artykuł:
Przepisy dotyczące pieczywa, wyrobów ciastkarskich i cukierniczych. Cz.I. Znakowanie wyrobów spożywczych
(
Szafulera W.
)
artykuł:
Paryskie słodkie show
artykuł:
Od ziarna do dobrego chleba. Cz.XXIX: Polski chleb żytni i żytnio-pszenny
(
Wybierala R.
)
artykuł:
Innowacyjne produkty
(
Szczepaniak M.
)
artykuł:
Confibak - nowa spółka w branży
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.