PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2010
Tom
62
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Ocena sytuacji ekonomiczno-finansowej przemysłu mięsnego i drobiarskiego w I półroczu 2010 roku
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Higiena to nie tylko mycie, higiena to sposób na życie
(
Glowacki J.
)
artykuł:
Dezynfekcja w przetwórstwie mięsnym
(
Piepiórka J.
,
Wlazlo M.
)
artykuł:
Dym wędzarniczy w płynie - jakość produkcji
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Technologia zagospodarowania odpadów organicznych pochodzenia zwierzęcego firmy EYS
(
Olszewski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.