PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2011
Tom
44
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Zawartość olejku eterycznego w surowcach przyprawowych wykorzystywanych w kulinariach
(
Kozlowska–Lewecka M.
,
Borowiecka J.
)
artykuł:
Wpływ inhibitorów peptydaz nasion roślin spożywanych przez człowieka na aktywację prokarboksypeptydaz i aktywność karboksypeptydaz trzustkowych
(
Siergiejuk M.
,
Bankowska-Luksza A.
,
Worowska A.
,
Gacko M.
)
artykuł:
Badanie właściwości przeciwutleniających dimeru 1,8-ethoxyquinu
(
Skolimowska U.
,
Skolimowski J.
,
Wedzisz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.