PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Hortorum Cultus
Rocznik
2008
Tom
07
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effect of chelated and mineral forms of micronutrients on their content in leaves and the yield of lettuce. Part I. Manganese
(
Kozik E.
,
Tyksinski W.
,
Komosa A.
)
artykuł:
The effect of the period of weed control and differentiated nitrogen fertilization on yielding of white head cabbage
(
Kolota E.
,
Chohura P.
)
artykuł:
Effect of type of Osmocote fertilizers on the growth and yielding of Clematis from J Jackmanii group 'John Paul II' cultivar
(
Bosiacki M.
)
artykuł:
The effect of nitrogen fertilizer form on the content of sixteen elements in red cabbage
(
Smolen S.
,
Sady W.
)
artykuł:
Response of chrysanthemums from Time group to differentiated nitrogen and potassium fertilization in controlled cultivation
(
Bres W.
,
Sztuka A.
,
Kozlowska A.
)
artykuł:
A study of bionomy of the privet sawfly (Macrophya punctumalbum (L.)) (Hymenoptera, Tenthredinidae) - a pest of park plants
(
Piekarska-Boniecka H.
,
Kadlubowski W.
,
Siatkowski I.
)
artykuł:
The effect of rootstock on the growth and yielding of cultivar 'Kordia' sweet cherry trees
(
Wocior S.
)
artykuł:
Effect of nitrogen and potassium fertilization on the nutritional status of hot pepper (Capsicum annuum L.) plants and on substrate salinity
(
Golcz A.
,
Kujawski P.
,
Markiewicz B.
)
artykuł:
Aphid infestation of decorative perennials
(
Wilkaniec B.
,
Piekarska-Boniecka H.
)
artykuł:
Differentiation of microelements contents in nutrient solution and drainage water in growing of anthurium (Anthurium cultorum Birdsey) in expanded clay
(
Kleiber T.
,
Komosa A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.