PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2011
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zimowo-świąteczne sposoby na słodkości
(
Drygas A.
)
artykuł:
W Święta bądźmy nienachalni...
(
Drygas A.
)
artykuł:
Rozmowa z Grażyną Zarembą-Szubą, restauratorką, pasjonatką i miłośniczką tradycji
artykuł:
Piękno stołu, piękno okna
(
Szymula M.
)
artykuł:
Perswazyjne sztuczki, czyli jak przekonać klienta do naszej restauracji
(
Frackowiak M.
)
artykuł:
Konsekwentnie odnotowujemy wzrosty sprzedaży w gastronomii. Rozmowa z Marcinem Cichowlasem, On-Trade Directorem, Pernod Ricard Polska
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Konkurencja dla fastfoodów
(
Drygas A.
)
artykuł:
Hotel w malowniczej Lanckoronie z sielskim klimatem. Rozmowa z Izabelą Orłowską, współwłaścicielem hotelu Modrzewiówka w Lanckoronie
(
Czerwinska E.
)
artykuł:
Euroszansa
(
Boruc R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.