PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2011
Tom
10
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
The application of residual oats flour in bread production in order to improve its quality and biological value of protein
(
Gambus H.
,
Gibinski M.
,
Pastuszka D.
,
Mickowska B.
,
Ziobro R.
,
Witkowicz R.
)
artykuł:
Effects of different heat treatments on lipid quality of striped catfish (Pangasius hypophthalmus)
(
Domiszewski Z.
,
Bienkiewicz G.
,
Plust D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.