PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2011
Tom
26
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
The effect of multi-component fertilizers on spring barley yield, the content and uptake of macronutrients
(
Nogalska A.
,
Czapla J.
,
Skwierawska M.
)
artykuł:
Ellagic acid content in fruits of selected strawberry cultivars
(
Bojarska J. E.
,
Zadernowski R.
,
Czaplicki S.
)
artykuł:
The effect of ozone and vitamins C and E on the activity of 17-beta-hydroxysteroid dehydrogenase and alkaline phosphatase, and testosterone concentrations in male rats
(
Jedlinska-Krakowska M.
)
artykuł:
Effect of organic polyelectrolytes on sedimentation properties of post-coagulation sludge
(
Wierzbicka E.
,
Pliszka B.
,
Huszcza-Ciolkowska G.
)
artykuł:
The ichthyofauna of the regulated section of the Nida River (The Upper Wkra) in the commune of Nidzica
(
Skrzypczak A.
,
Furgala-Selezniow G.
,
Mamcarz A.
,
Gozdziejewska A.
,
Gierej A.
)
artykuł:
Fatty acids composition in storage fat of export slaughter horses
(
Pietrzak-Fiecko R.
,
Smoczynski S. S.
)
artykuł:
Stimulation of ovulation in African catfish Clarias gariepinus (Burchell 1822) following treatment with carp pituitary homogenate, Ovopel or Dagin
(
Brzuska E.
)
artykuł:
Optimization of artificial reproduction of asp, Aspius aspius (L.) under controlled conditions
(
Targonska K.
,
Kucharczyk D.
,
Zarski D.
,
Mamcarz A.
,
Falahatkar B.
)
artykuł:
Quality of peanuts from the Olsztyn market
(
Ambrosewicz M.
,
Tanska M.
,
Rotkiewicz D.
)
artykuł:
Variability of the carcass weight of the red deer (Cervus elaphus L.) in Poland
(
Janiszewski P.
,
Gugolek A.
,
Hanzal V.
,
Bolkowski D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.