PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Electronic Journal of Polish Agricultural Universities. Series Food Science and Technology
Rocznik
2008
Tom
11
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Production of dry divercin preparations by spray drying and lyophilization
(
Dembczynski R.
,
Lubbe P.
,
Bialas W.
,
Sip A.
,
Jankowski T.
,
Grajek W.
,
Marecik R.
,
Cyplik P.
)
artykuł:
The effect of functional blends on shelf life of model processed meats
(
Bilska A.
,
Krysztofiak K.
,
Uchman W.
,
Konieczny P.
,
Fabianowska-Stasiak I.
,
Pipowski P.
)
artykuł:
Effect of selected antioxidants on some fat characteristics and sensory quality of raw sausages
(
Pyrcz J.
,
Kowalski R.
,
Bilska A.
,
Uchman W.
)
artykuł:
Effects of wild boars meat of different season of shot addition on texture of finely ground model pork and beef sausages
(
Lachowicz K.
,
Zochowska-Kujawska J.
,
Gajowiecki L.
,
Sobczak M.
,
Kotowicz M.
,
Zych A.
)
artykuł:
Antioxidant content in black currants from organic and conventional cultivation
(
Kazimierczak R.
,
Hallmann E.
,
Rusaczonek A.
,
Rembialkowska E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.