PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2007
Tom
11
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Żywność funkcjonalna. Cz.III: Prebiotyki - błonnik pokarmowy
(
Kot M.
)
artykuł:
Złoto Jamajki. Najdroższe kawy świata
(
Miesiak P.
)
artykuł:
Sezon tuż-tuż
(
Figat R.
)
artykuł:
Rzemieślnik po nowemu
artykuł:
Mikotoksyny w produktach zbożowych i pieczywie - cz.I
(
Staszewska E.
,
Janik M.
)
artykuł:
Magia słodyczy i Słodka Łyżeczka
artykuł:
Krówki z Trzebieży
(
Nowak B.
)
artykuł:
Jakościowa produkcja pieczywa
artykuł:
Elegancko schłodzone
artykuł:
Deser na zielono
(
Bielski W.
)
artykuł:
Breakfast, czyli szybko i smacznie
(
Bielawska-Pekala A.
)
artykuł:
Bez drożdży
(
Straszak D.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.