PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Mięso w żywieniu człowieka – aktualne kierunki w produkcji wyrobów mięsnych
(
Konieczny P.
,
Gorecka D.
)
artykuł:
Jedna z największych mleczarni organizuje logistykę wewnętrzną za pomocą rozwiązania branżowego IT
(
Miller M.
,
Malecki P.
)
artykuł:
Przetwory mięsne wzbogacone w kwasy tłuszczowe omega-3
(
Rycielska J.
,
Slowinski M.
)
artykuł:
Gazele Biznesu wśród małych i średnich firm spożywczych
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Znakowanie mięsa i jego przetworów – wymagania przepisów prawnych
(
Bogusz-Kalis W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.