PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2010
Tom
64
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
AQ 200 nowy miernik jakości powietrza
artykuł:
Tradycyjne i niekonwencjonalne przekąski mięsne
(
Krzywinski T.
,
Tokarczyk G.
)
artykuł:
Środki smarne a bezpieczeństwo żywności. Cz.2
(
Sutkowski R.
)
artykuł:
Opakowanie a wizerunek firmy przyjaznej środowisku
(
Zakowska H.
)
artykuł:
Dla przemysłu spożywczego i dla środowiska
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Opakowania inteligentne
(
Kozak W.
,
Cierpiszewski R.
)
artykuł:
Nowe rozporządzenie w sprawie dodatków do żywności a koncentraty barwiące EXBERRY
artykuł:
Bakterie probiotyczne w produktach mięsnych
(
Dolatowski Z. J.
,
Kolozyn-Krajewska D.
)
artykuł:
Przyprawy i ich ekstrakty w przetwórstwie mięsa
(
Makala H.
)
artykuł:
System EUROP – klasyfikacja tusz zwierząt rzeźnych
(
Pawelec A.
)
artykuł:
Szkolenia pracowników obowiązek czy potrzeba
(
Pajak D.
)
artykuł:
Wyzwania i bariery produkcji mięsa w Polsce
(
Mroczek R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.