PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2009
Tom
53
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Jaką drogą podąża miodosytnictwo w Polsce?
(
Jaros M.
)
artykuł:
Kwas mlekowy (E 270) - substancja nie tylko dla przemysłu spozywczego
(
Mitka K.
)
artykuł:
Technologia produkcji piwa jasnego pełnego oraz wpływ wybranych dodatków smakowych na jego cechy organoleptyczne i trwałość
(
Synak J.
,
Rydzkowski T.
)
artykuł:
Działania systemowe w polskim sadownictwie - propozycje doboru i sposobów rozwiązywania problemów
(
Makosz E.
)
artykuł:
BioFach 2009. Najwieksze światowe targi produktów BIO
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Produkty innowacyjne wizytówką GRADOS
artykuł:
Otwartość na innowacje i nowe trendy szansą europejskich producentów mrożonych warzyw
(
A.L.
)
artykuł:
Rynek przypraw w Polsce
(
Kalska S.
)
artykuł:
Produkt jako instrument marketingu
(
Wnorowski H.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (76) Trybunał Konstytucyjny żąda zmian w ustawie o radach pracowniczych
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Wyzwania sektora przetwórstwa owoców w UE
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Optymalizacja filtracji piwa
(
Pasztaleniec G.
)
artykuł:
Obiecująca nisza rynkowa dla przetwórni: owoce nobilitujące inne produkty spozywcze
(
Lazarowicz A.
)
artykuł:
Sposoby wykorzystania odpadów przemysłu owocowo-warzywnego
(
Tarko T.
,
Sobusiak J.
,
Duda-Chodak A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.