PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2006
Tom
44
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
System "od odsadzenie do uboju" (wean-to-finish) sprawdza się także na fermie produkującej prosięta i tuczniki
(
Le Bas D.
)
artykuł:
Witamina E jako czynnik stabilizujący jakość mięsa wieprzowego
(
Pieszka M.
,
Janik A.
)
artykuł:
Wyniki oceny stacyjnej loszek rasy PBZ-23
(
Panek A.
,
Cwiek I.
)
artykuł:
Rynek prosiąt
(
Kozera M.
)
artykuł:
Sposoby poprawy opłacalności produkcji trzody chlewnej z wykorzystaniem najnowszych technologii. Część 2
(
Kolodziejczyk P.
,
Gasinski M.
)
artykuł:
Nowe aspekty żywienia tuczników utrzymywanych w systemie otwartym (outdoor)
(
Fandrejewski H.
)
artykuł:
Efektywność dodatku wybranych składników mineralnych w postaci chelatów "BIOMAX" w żywieniu rosnących świń
(
Grela E. R.
,
Czech A.
)
artykuł:
Obowiązek tworzenia miejsc szpitalnych dla swiń w Danii
(
Korytowska D.
)
artykuł:
Wyniki oceny przyżyciowej knurów przeprowadzonej metodą BLUP
(
Zak G.
)
artykuł:
Na długość jałowienia loch w dużym stopniu wpływają czynniki organizacyjne i środowiskowe fermy
(
Szostak B.
)
artykuł:
Zastosowanie kwasów organicznych w odchowie prosiąt
(
Kamyczek M.
)
artykuł:
Notatki ze spotkania lekarzy weterynarii i producentów trzody chlewnej - Puławy czerwiec 2005. Cz.III. Nowe możliwości zwalczania: PRRS, kokcydiozy i mykoplazmowego zapalenia płuc
(
Pejsak Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.