PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2009
Tom
61
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Wędliny po żydowsku
(
Zin M.
,
Duma P.
)
artykuł:
Technologiczne aspekty procesu zamrażania i rozmrażania mięsa a jego jakość
(
Cegielka A.
)
artykuł:
Rozmawiamy z red.Krzysztofem Łękawskim
artykuł:
Nowe produkty w ofercie firmy DAN-POL
(
Kowalski R.
,
Malczak-Solinska J.
)
artykuł:
Między oświatą a przemysłem: wąska kładka czy szeroki most?
(
Kladz F.
)
artykuł:
Ekstrakty przypraw naturalnych w płynie
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
Dla smaku i zdrowotności
(
Konopka-Kabulska M.
)
artykuł:
Czy warto jeść mięso?
(
Doniec K.
)
artykuł:
Czy w czasie kryzysu można wprowadzić "przestojowe"?
(
Swaczynski P.
)
artykuł:
Chcesz być zdrowy, szczupły - jedz mięso!
(
Borek-Daruk M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.