PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2009
Tom
53
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Przewaga konkurencyjna spirytusu brazylijskiego do produkcji bioetanolu nad spirytusem europejskim
(
Wojcik A.
,
Kupczyk A.
)
artykuł:
Zarządzanie jakością sensoryczną w przemysle piwowarskim. Cz.1. Wybór i selekcja kandydatów
(
Choldrych M.
)
artykuł:
Soczysty i kolorowy sposób na zdrowie
(
Spillane D.
,
Cisowski J.
)
artykuł:
Soki metne - prozdrowotne rozwiazania alternatywne dla branży koncentratów. Konferencja firm DSM, Fructopol i Flottweg (15-17 IV)
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Ditlenek siarki w piwie. Cz.2. Wartość dopuszczalna a poziomy zawartości
(
Salamon A.
)
artykuł:
Współpraca szansą wobec nadchodzących zagrożeń. Konferencja KUPS
artykuł:
Strategia marki
(
Wnorowski H.
)
artykuł:
Fermentacja nastawów wysokocukrowych z dodatkiem preparatu ścian komórkowych
(
Bonin S.
,
Kolwas M.
)
artykuł:
Anuga FoodTec 2009 - najnowsze rozwiązania dla producentów napojów i żywności (Cz.1)
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Tendencje na światowym rynku koncentratu jabłkowego a wyzwania, przed którymi stajemy
(
Malecki J.
)
artykuł:
Kosmiczna technologia pomaga wykrywać ciała obce
artykuł:
Żywność, żywienie a zdrowie
(
Achremowicz B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.