PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
65
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Wydawca
-
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
65
artykuł:
Bakteriobójcze działanie niejonowych nanokoloidów na bakterie Listeria monocytogenes oraz Salmonella sp.
(
Kieliszek M. K.
,
Misiewicz A.
), s. 20-28
artykuł:
Bioróżnorodność szczepów Alicyclobacillus acidoterrestris
(
Sokolowska B.
,
Niezgoda J.
,
Bytonska M.
,
Frankiel A.
), s. 29-38
artykuł:
Wpływ warunków przechowywania ciastek z dodatkiem ziaren sezamu na trwałość produktów
(
Rybicka R.
,
Kazmierczak A.
,
Bartodziejska B.
), s. 71-80
artykuł:
Badania nad poprawą struktury i konsystencji ciast mrożonych z zastosowaniem preparatów enzymatycznych
(
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Markowska J.
,
Egierski K.
), s. 94-106
artykuł:
Prognozowanie jakości mąki pszennej na podstawie parametrów oceny jakości śruty za pomocą aparatu mixolab
(
Szafranska A.
), s. 107-116
artykuł:
Zmiany aktywności lipooksygenaz w czasie produkcji słodu
(
Michalowska D.
), s. 117-127
artykuł:
Nowoczesne metody analityczne w służbie bezpieczeństwa żywności
(
Czerwiecki L.
,
Jędrzejczak R.
,
Szymczyk K.
), s. 140-150
artykuł:
Spektrometria mas z jonizacją chemiczną w analizie pozostałości pestycydów fosforoorganicznych w środkach spożywczych
(
Roszko M.
,
Szymczyk K.
), s. 151-161
artykuł:
Zawartość metali ciężkich w wybranych gatunkach grzybów jadalnych dostępnych w handlu detalicznym regionu łódzkiego
(
Bartodziejska B.
,
Gajewska M.
,
Czajkowska A.
,
Cis A.
), s. 162-168
artykuł:
Zastosowanie olejków roślinnych jako dodatków do drożdży potencjalnie probiotycznych dla zwierząt
(
Piasecka-Jozwiak K.
,
Rozmierska J.
,
Chablowska B.
,
Stecka K.
,
Szkudzinska-Rzeszowiak E.
), s. 169-176
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.