PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Wroclawskiego
Czasopismo
Prace Kulturoznawcze
Rocznik
2017
Tom
21
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Wzniosłe i cielesne pożywienie w sztuce jedzenia i nie-jedzenia
(
Dobrowolski R.
), s. 55-68
artykuł:
Somaestetyka i gastronomia. Kilka myśli o sztuce jedzenia
(
Shusterman R.
), s. 31-41
artykuł:
Mądrość smaku i smak mądrości. Od filozofii jedzenia do filozofowania jedzeniem
(
Perullo N.
), s. 43-53
artykuł:
Figura czy forma? Punkt widzenia żołądka
(
Gasché R.
), s. 15-30
artykuł:
Dlaczego jedzenie musi być piękne?
(
Zagrodzka D.
), s. 69-85
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.