PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
3(927)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3(927)
artykuł:
Działalność naukowa, dydaktyczna i organizacyjna Profesor Zofii Cichoń
(
Kędzior W.
), s. 5-8
artykuł:
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa i warunki ich stosowania
(
Kędzior W.
), s. 9-20
artykuł:
Próba oceny autentyczności produktów tradycyjnych z mleka owczego
(
Kudełka W.
), s. 21-32
artykuł:
Ocena wpływu procesu utrwalania na determinanty jakości soków owocowych
(
Popek S.
), s. 33-41
artykuł:
Hodowla owiec i produkcja mleka owczego w Polsce i na świecie
(
Ptasińska-Marcinkiewicz J.
), s. 43-55
artykuł:
Projektowanie nowych produktów spożywczych a konkurencyjność firmy
(
Halagarda M.
), s. 57-73
artykuł:
Zalecenia żywieniowe i formy ich upowszechniania
(
Pyrzyńska E.
), s. 75-86
artykuł:
Analiza determinant wyboru produktów spożywczych marek własnych i określenie poprawności znakowania ich opakowań
(
Miśniakiewicz M.
,
Pycek M.
), s. 87-106
artykuł:
Świadomość kobiet w zakresie żywności powodującej alergię u niemowląt i małych dzieci
(
Dziuba A.
,
Suwała G.
), s. 107-125
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.