PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
The National Institute of Folk Culture
Czasopismo
Národopisná revue (Journal of Ethnology)
Rocznik
2019
Tom
29
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Summary Grilled Chicken in the Network of Cultural Meanings. Innovations and transformations in Czech diet in the second half of the 20th century and in the early 21st century
(
Doušek R.
), s. 213 - 224
artykuł:
PNG Made: Transformations of Papua-New Guinea Diet
(
Soukup M.
,
Bláha J. D.
), s. 201 - 212
artykuł:
Cooking with Nothing: War Cuisine in Bosnia and Herzegovina between 1992-1995
(
Slavková M.
), s. 225 - 235
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.