PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
Czasopismo
Journal of Agribusiness and Rural Development
Rocznik
2015
Tom
---
Numer
3(37)
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3(37)
artykuł:
Potrzeba śledzenia pochodzenia produktu jako wymóg zapewnienia bezpieczeństwa żywności
(
Jerzy G.
,
Małgorzata K.-G.
,
Katarzyna K.
), s. 387-395
artykuł:
Zjawisko samozaopatrzenia w gospodarstwach domowych według klasy miejscowości zamieszkania w aspekcie zrównoważonej konsumpcji
(
Romana G.-W.
,
Agnieszka K.
,
Joanna S.
), s. 397-406
artykuł:
Symptomy unowocześniania konsumpcji w wiejskich gospodarstwach domowych
(
Krystyna G.
,
Marlena P.
), s. 407-415
artykuł:
Konsumpcjonizm i dekonsumpcja jako współczesne trendy rynkowe. Zachowania polskich konsumentów.
(
Anna J.
), s. 417-425
artykuł:
Zmiany w spożyciu owoców i warzyw oraz ich przetworów w Polsce w latach 1999–2013 a zjawisko zrównoważonej konsumpcji
(
Karolina J.
,
Julian W.
), s. 427-435
artykuł:
Sustainable packaging as a determinant of the process of making purchase decisions from the perspective of Polish and French young consumers
(
Ewa J.
), s. 437-445
artykuł:
Consumers’ behaviours related to packaging and their attitudes towards environment
(
Marzena J.-Z.
,
Maria J.
), s. 447-457
artykuł:
Short food supply chains – benefits for consumers and food producers
(
Agnieszka K.
,
Marcin G.
), s. 459-466
artykuł:
Rolnictwo ekologiczne jako czynnik rozwoju zrównoważonej konsumpcji
(
Anna K.
), s. 467-476
artykuł:
Tendencje zmian wzorców konsumpcji w krajach Unii Europejskiej w kierunku zrównoważonego rozwoju
(
Murawska A.
), s. 477-485
artykuł:
Oznakowanie produktów żywnościowych a zrównoważona konsumpcja
(
Renata N.
), s. 487-493
artykuł:
Pro-ecological actions and consumer choices in the model of responsible business
(
Katarzyna O.
,
Marta Z.
), s. 495-501
artykuł:
Ocena struktury spożycia żywności w Polsce w aspekcie wymogów zrównoważonej konsumpcji
(
Krystyna R.
,
Barbara K.
,
Wacław L.
), s. 503-512
artykuł:
Współczesna konsumpcja żywności – w pułapce paradoksu postmodernistycznego świata
(
Anna R.
), s. 513-520
artykuł:
Symptomy ekologizacji konsumpcji w zachowaniach konsumentów na rynku żywności pochodzenia zwierzęcego
(
Marta S.
,
Sylwia Ż.-B.
,
Krystyna G.
), s. 521-530
artykuł:
Functioning of the supply chain of pork in Poland
(
Elżbieta J. S.
), s. 555-563
artykuł:
Wpływ strategii promocyjnych na zachowania konsumentów a zrównoważony rozwój rynku produktów mleczarskich
(
Monika Ś.
,
Karol K.
), s. 565-573
artykuł:
Innowacyjne rozwiązania w zakresie kształtowania usług gastronomicznych i związanej z nimi komunikacji rynkowej
(
Agnieszka T.-K.
,
Karol K.
,
Beata B.
,
Monika Ś.
), s. 575-580
artykuł:
Serwisy opiniujące jako źródło informacji konsumenckiej
(
Joanna W.
), s. 581-588
artykuł:
Troska o środowisko i jej implikacje dla zachowań konsumentów w sferze żywności i żywienia.
(
Sylwia Ż.-B.
), s. 589-598
artykuł:
Wykorzystanie wspólnot konsumenckich do kreowania zrównoważonej konsumpcji
(
Monika S.
), s. 531–537
artykuł:
Społecznie odpowiedzialne praktyki rynkowe przedsiębiorstw w obszarze relacji z konsumentami
(
Ewa S.
), s. 539–545
artykuł:
Sytuacja mieszkaniowa ludności wiejskiej a zrównoważona konsumpcja
(
Alicja S.
), s. 547–553
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.