PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 33, No. 3
Czasopismo
Oceanological and Hydrobiological Studies
Wydawca
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 33, No. 3
artykuł:
Preliminary results from the investigation of benthic diatoms from potential reference river sites in Ireland
(
Ni Chatháin B.
,
Harrington T. J.
,
McCarthy J.
,
Kelly-Quinn M.
,
Bradley C.
,
Baars J. R.
), s. 3--15
artykuł:
Seasonal occurrence of parasites of flounder Platichthys flesus (L.) from the Gulf of Gdańsk
(
Chibani M.
,
Rokicki J.
), s. 17--30
artykuł:
Applicability of diatom indices for monitoring water quality in coastal streams in the Gulf of Gdańsk Region, northern Poland
(
Zgrundo A.
,
Bogaczewicz-Adamczak B.
), s. 31--46
artykuł:
The metazoa parasites of gobiids in the Dniester Estuary (Black Sea) depending on water salinity
(
Kvach Y.
), s. 47--56
artykuł:
Short-term fluctuations of chlorophyll α fluorescence versus diurnal variations of solar radiation in the surface water of the Gdańsk Basin
(
Magulski R.
,
Falkowska L.
,
Dunajska D.
,
Pryputniewicz D.
,
Sikorowicz G.
), s. 57--68
artykuł:
Horizontal distribution of phytoplankton and zooplankton from the littoral towards open waters under wind stress
(
Żurek R.
,
Bucka H.
), s. 69--81
artykuł:
Eucaryotic algae and cyanobacteria in the River Dunajec upstream and downstream from the new dam reservoirs in Czorsztyn and Sromowce and their use for monitoring
(
Mrozińska-Broda T.
,
Czerwik-Marcinkowska J.
), s. 83--97
artykuł:
Impact of invasive benthic crustaceans on the resuspension of bottom sediments : an experimental study
(
Zaiko A.
,
Olenin S.
), s. 99--110
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.