PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 73
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
Wydawca
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 73
artykuł:
Zastosowanie ziarna gryki w różnych gałęziach przemysłu
(
Borkowska B.
,
Robaszewska A.
), s. 43-55
artykuł:
Właściwości przeciwutleniające imbiru (Zingiber officinale Roscoe)
(
Newerli-Guz J.
,
Pych M.
), s. 28-33
artykuł:
Wiedza młodzieży akademickiej o żywności genetycznie modyfikowanej i jej postawy wobec tego zagadnienia
(
Wilczyńska A.
,
Wittbrodt M.
), s. 16-22
artykuł:
Sprzężony kwas linolowy cis-9, trans-11 CLA a zmiany miażdżycowe
(
Janczy A.
), s. 5-15
artykuł:
Konsumencka ocena atrakcyjności sensorycznej napojów mlecznych z dodatkiem ekstraktów kawy
(
Dmowski P.
,
Platta A.
), s. 34-42
artykuł:
Jakość wybranych krewetek wynikająca z obecności bakterii psychrofilnych
(
Kukułowicz A.
), s. 23-27
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.