PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 2
Czasopismo
Analityka : nauka i praktyka
Wydawca
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 2
artykuł:
Występowanie i oznaczanie lotnych kwasów tłuszczowych w żywności
(
Światłowska J.
,
Zaborowska A.
,
Zygmunt B.
), s. 4-6
artykuł:
Spektromeria mas we współczesnej analityce. Cz. III. Spektrometria mas ze wzbudzeniem w plazmie indukcyjnie sprzężonej
(
Ruszczyńska A.
,
Bulska E.
), s. 7-12
artykuł:
Normatywy i metody badań metali ciężkich w powietrzu
(
Świetlik R.
,
Kowalczyk D.
), s. 19-21
artykuł:
Niektóre wyzwania metrologii chemicznej
(
Bałkowiec B.
,
Jerzak B.
), s. 46-47
artykuł:
Laserowe oczyszczanie piaskowca gotlandzkiego z monitoringiem LIPS
(
Jankowska M.
,
Śliwiński G.
), s. 22-25
artykuł:
Lampy spektralne – pasja i doświadczenie
, s. 42-43
artykuł:
Katedra Chemii Analitycznej. Wydział Chemii Uniwersytetu Gdańskiego
(
Skwarzec B.
), s. 44-45
artykuł:
Jeśli nie wiesz, co masz zrobić, to...
(
Schroeder M.
), s. 34-35
artykuł:
"Hydrochemik" - Naukowe Koło Studenckie
(
Antonowicz J.
,
Astel A.
,
Parzych A.
,
Trojanowski J.
), s. 48-49
artykuł:
Good Pipetting Practice, czyli o dokładnym i precyzyjnym odmierzaniu objętości pipetami automatycznymi
(
Jedziniak P.
,
Mitrowska K.
), s. 36-41
artykuł:
Czy życie wisi na włosku?
(
Bleja E.
,
Konieczka P.
), s. 13-15
artykuł:
Bezpośrednia analiza próbek stałych. Cz. II. Kolejne etapy procedury analitycznej. Stabilizacja zawiesiny
(
Kanecka A.
,
Barałkiewicz D.
), s. 16-18
artykuł:
Aspekty metodyczne i legislacyjne monitoringu zawartości chloranów (III)/(V) w wodzie przeznaczonej do spożycia
(
Święcicka D.
,
Garboś S.
), s. 26-32
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.