PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 10
Czasopismo
Technical Sciences / University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Wydawca
Rocznik
2007
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 10
artykuł:
The singularities at the vicinity of the triple point of contact of three orthotropic wedges in plane elasticity
(
Wieromiej-Ostrowska A.
), s. 95-106
artykuł:
Study of negative pressure in suction propeller and tube agitators
(
Molchanov A.
,
Wróblewski A.
), s. 81-86
artykuł:
Relations among strength and structure osteoporotic and coxarthrotic trabecular bone
(
Mazurkiewicz A.
,
Topoliński T.
), s. 87-94
artykuł:
Possibilities of application of stochastic process theory in evaluation of tribological experiment
(
Pršan J.
,
Kučera M.
), s. 59-68
artykuł:
Permeability of polymeric packaging materials
(
Zeman S.
,
Kubík L.
), s. 26-34
artykuł:
Optimization of the construction of a pressure tank using CAD/CAE systems
(
Domański J.
,
Żywica G.
), s. 41-58
artykuł:
Model method for economically reasonable choice of agricultural machine
(
Pawlak J.
), s. 19-25
artykuł:
Mechanical properties to measure resistance of food packaging materials to external influences
(
Zeman S.
), s. 35-40
artykuł:
Impact of laser light and magnetic field stimulation on the process of buckwheat seed germination
(
Ciupak A.
,
Szczurowska I.
,
Gładyszewska B.
,
Pietruszewski S.
), s. 1-10
artykuł:
Germination of buckwheat seeds subject to storage time and electromagnetic stimulation methods
(
Ciupak A.
,
Szczurowska I.
,
Gładyszewska B.
,
Pietruszewski S.
), s. 11-18
artykuł:
An algorithm for handling experimental data of periodical processes with Microsoft Excel
(
Dobriański J.
,
Duda M.
), s. 69-80
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.