PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 5
Czasopismo
Technika Chłodnicza i Klimatyzacyjna
Wydawca
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 5
artykuł:
Certyfikar jakości w produkcji żywności
(
Matuszek T.
), s. 178-185
artykuł:
Modelowanie procesów wymiany ciepła w chłodnicach powietrza zasilanych lodem binarnym
(
Niezgoda-Żelasko B.
), s. 183-189
artykuł:
Jakie warunki techniczne powinna spełniać wentylacja i klimatyzacja
(
Nowakowski E.
), s. 190-193
artykuł:
Prawie wszystko o ... TECHNOLOGII CHŁODNICZEJ ŻYWNOŚCI (6). 1.3. Przemysłowe techniki utrwalania żywności. Część 2. Ogólna charakterystyka metod
(
Postolski J.
), s. 194-196
artykuł:
Pompy ciepła w systemach energetycznych krytych pływalni
(
Bonca Z.
,
Paczkowski A.
), s. 197-199
artykuł:
O roli i działalności Międzynarodowego Instytutu Chłodnictwa
(
Paliwoda A.
), s. 200-204
artykuł:
System klimatyzacji sal operacyjnych produkcji KLIMORU. Część 2
(
Białek S.
,
Stefanowski D.
), s. 206-209
artykuł:
Nowoczesne rozwiązania w chłodzeniu pomieszczeń biurowych
(
Mach K.
), s. 210-212
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.