PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 15, nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 15, nr 1
artykuł:
Praktyczny sposób zmiany konsystencji miodu skrystalizowanego bez utraty właściwości odżywczych
(
Bakier S.
,
Pękała L.
), s. 10-13
artykuł:
Żywność modyfikowana genetycznie
(
Kluszczyńska D.
), s. 14-16
artykuł:
Właściwości fizyczne suszonej sublimacyjnie żywności
(
Woźnica A.
,
Lenart A.
), s. 17-20
artykuł:
Czynniki warunkujące jakość sensoryczną produktów kruchych, na przykładzie chipsów ziemniaczancyh
(
Jaworska D.
,
Hoffman M.
), s. 21-27
artykuł:
Porównanie wybranych cech jakościowych owoców i warzyw przechowywanych w warunkach częściowej próżni i tradycyjnie
(
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 28-31
artykuł:
Orientowanie ryb o obniżonej kondycji
(
Kosmowski M.
), s. 32-34
artykuł:
Modelowanie matematyczne rzutów poziomych pomieszczeń w zakładzie gastronomicznym
(
Mieszkalska A.
), s. 34-38
artykuł:
Czynniki wpływające na zużycie wody w zakładach przetwórstwa owocowo-warzywnego
(
Wojdalski J.
,
Dróżdż B.
,
Lubach M.
), s. 39-43
artykuł:
Znaczenie właściwości fizycznych surowców spożywczych w mechanizowaniu przetwórstwa na przykładzie obróbki ryb
(
Dutkiewicz D.
), s. 44-46
artykuł:
Norma eurepgap podstawąspełnienia oczekiwań zakładów przetwórstwa owocowo-warzywnego
(
Tomala D.
,
Pałacha B.
), s. 47-48
artykuł:
Rozwój Handlu Rolno-Żywnościowego Pomiędzy Polską A Unią Europejską
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
), s. 49-52
artykuł:
Projektowanie homogenicznych aplikacji w UML
(
Greniewski P.
), s. 53-62
artykuł:
Logistyka w przedsiębiorstwie. Część i poznawczo - utylitarne aspekty logistyki
(
Pawłowski P.
,
Piątkowski Z.
,
Wójcik-Kośla D.
), s. 63-71
artykuł:
Marketingowe wsparcie procesów innowacyjnych
(
Białon L.
,
Janczewska D.
), s. 72-77
artykuł:
Prawo - nowy kierunek studiów w wyższej szkole menedżerskiej w warszawie
(
Kaminski J.
), s. 78-79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.