PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 13, nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Rocznik
2003
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 13, nr 1
artykuł:
Wpływ wysokich ciśnień na jakość i trwałość gotowanych wędzonek wieprzowych
(
Pietrzak D.
,
Mroczek J.
), s. 4-8
artykuł:
Badania modelowe oddzielania wody z rozdrobnionych surowców rybnych w polu siły odśrodkowej
(
Dowgiałło A.
), s. 9-11
artykuł:
Analiza teoretyczna wybranych parametrów geometrycznych rozdrabniacza z walcami rowkowanymi
(
Mieszkalski L.
), s. 12-15
artykuł:
Badanie zależności czasu rozdrabniania od rodzaju i wilgotności ziarna zbóż
(
Kowalik K.
,
Opielak M.
), s. 16-17
artykuł:
Pomiar wysokości szczeliny homogenizującej w homogenizatorze CHO03 przy zastosowaniu czujnika światłowodowego
(
Komsta H.
,
Olszewski K.
), s. 18-20
artykuł:
Optymalizacja procesu mieszania metodą ze zbiornika do zbiornika ziarnistych układów niejednorodnych. Matematyczny model dwuwymiarowy - cz. I.
(
Tukiendorf M.
), s. 21-23
artykuł:
Wskaźniki jednostkowego zużycia energii elektrycznej w urządzeniach linii technologicznej do suszenia korzeni selerów
(
Janus P.
), s. 24-27
artykuł:
Znaczenie suszenia owoców i warzyw
(
Janowicz M.
,
Lenart A.
), s. 28-32
artykuł:
Przemiany strukturalne w sektorze rolno-żywnościowym w Polsce na tle tendencji w Unii Europejskiej i w Stanach Zjednoczonych
(
Niemczyk J.
), s. 33-37
artykuł:
Nowoczesne maszyny dla przemysłu spożywczego produkowane w Instytucie Maszyn Spożywczych. Część III
(
Jop S.
), s. 38-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.