PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 10, nr 1
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Wydawca
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 10, nr 1
artykuł:
Roczne krzywe obciążenia energią elektryczną browaru
(
Iwaniak A.
), s. 5-7
artykuł:
Badanie wpływu granulacji ziarna zbóż na energochłonność procesu rozdrabniania
(
Kowalik K.
,
Opielak M.
), s. 8-9
artykuł:
Próby zastosowania ultrafiltracji w produkcji serków twarogowych z mleka koziego
(
Szwocer J.
,
Wituszyńska B.
,
Obrusiewicz T.
,
Najdeker M.
,
Januszewska H.
), s. 10-16
artykuł:
Zastosowanie równania bilansu cieplnego do modelowania temperatury plasterków porów suszonych konwekcyjnie
(
Kaleta A.
,
Górnicki K.
), s. 17-19
artykuł:
Właściwości fizyczne nasion łubinów ważne w procesach technologicznych
(
Grochowicz J.
,
Andrejko D.
,
Rydzak L.
), s. 20-23
artykuł:
Opakowania ekologiczne biodegraclalne wyzwaniem dla przemysłu spożywczego
(
Mościcki L.
,
Wójtowicz A.
), s. 24-26
artykuł:
Zastosowanie pomp ciepła w przemyśle spożywczym
(
Paliwoda A.
), s. 27-35
artykuł:
Wstępne badania marketingowe rynku wybranych maszyn przetwórstwa spożywczego w IMS
(
Gruchelski M.
,
Obrusiewicz M.
), s. 36-39
artykuł:
Próby realizacji strategii promocyjnej maszyn przemysłu spożywczego w IMS
(
Gruchelski M.
,
Obrusiewicz M.
), s. 40-44
artykuł:
Chłodnictwo i gospodarka żywnościowa świata u progu XXI wieku Część III: chłodnictwo i światowa gospodarko rybna oraz podsumowanie i wnioski
(
Kamiński W.
), s. 45-47
artykuł:
Europejski model rolnictwa w świetle tendencji globalizacyjnych w sektorze rolno-żyuunościowym
(
Niemczyk J.
), s. 48-55
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.