PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 2
Czasopismo
Inżynieria i Aparatura Chemiczna
Wydawca
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 2
artykuł:
Analiza przepływu azotu w mikrokanale prostokątnym
(
Kopiczak B.
,
Rup K.
), s. 7-10
artykuł:
Objectives of the intelligent grinding system
(
Flizikowski J.
), s. 11-12
artykuł:
Minimum energy of the intelligent grinding system
(
Flizikowski J.
), s. 13-14
artykuł:
Self-regulation of intelligent grinding system
(
Flizikowski J.
), s. 15-16
artykuł:
Wpływ obróbki mechanicznej na stabilność reologiczną skrzepu jogurtowego
(
Zander L.
,
Haponiuk E.
,
Zander Z.
,
Probola G.
), s. 17-18
artykuł:
Najpopularniejsze dodatki utrwalające stosowane w nowoczesnej technologii żywności
(
Rogozińska I.
,
Wichrowska D.
), s. 19-21
artykuł:
Recyrkulacja i sposoby zagospodarowania wywaru gorzelniczego
(
Czupryński B.
,
Kotarska K.
), s. 21-23
artykuł:
Metrologiczne aspekty połączeń w budowie maszyn. Odchyłka okrągłości w połączeniach osiowosymetrycznych
(
Kołodziej A.
), s. 24-25
artykuł:
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne w pyle PM10
(
Wieczorek J.
,
Wieczorek Z.
,
Mozolewski W.
,
Pomianowski J.
), s. 26-27
artykuł:
Wpływ procesu wymywania na eliminacje saponin z powierzchni nasion komosy ryżowej (Chenopodium quinoa Willd.)
(
Gęsiński K.
,
Gozdecka G.
), s. 28-29
artykuł:
Aplikacja dodatków do pasz w aspekcie jakości uzyskanej żywności
(
Borowski S.
,
Dulcet E.
), s. 30-31
artykuł:
Modelowe porównanie właściwości sorpcyjnych kawy zbożowej i orkiszowej
(
Ruszkowska M.
), s. 32-33
artykuł:
Ocena jakości wybranych odżywek w proszku dla dzieci
(
Ruszkowska M.
), s. 34-35
artykuł:
Możliwość zastosowania testów przyspieszonych w prognozowaniu trwałości zamrożonych owoców
(
Pukszta T.
), s. 36-37
artykuł:
Projektowanie pasów zębatych do maszyn przetwórczych przemysłu spożywczego
(
Domek G.
,
Tyszczuk K.
), s. 38-39
artykuł:
Środowiskowa ocena oddziaływania chłodziarko-zamrażalek w procedurze ekoprojektowania sprzętu AGD
(
Lewicki R.
,
Kurczewski P.
), s. 40-41
artykuł:
Analiza środowiskowa procesów eksploatacyjnych koagulatora
(
Zakrzewska G.
,
Kasprzak J.
), s. 42-43
artykuł:
Zanieczyszczenia sprężonego powietrza stosowanego w przemyśle spożywczym
(
Perz K.
), s. 44-45
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.