PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 2
Czasopismo
Inżynieria i Aparatura Chemiczna
Wydawca
Rocznik
2008
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 2
artykuł:
Żywienie a osteoporoza. Część II: Wytrzymałość kości ludzi chorych na osteoporozę
(
Mazurkiewicz A.
,
Topoliński T.
), s. 46-47
artykuł:
Żywienie a osteoporoza. Część I: Wpływ diety człowieka na ryzyko zachorowań na osteoporozę
(
Mazurkiewicz A.
), s. 44-45
artykuł:
Zużywanie objętościowe pasów w maszynach spożywczych
(
Domek G.
,
Warmbier K.
), s. 14-16
artykuł:
Zastosowanie komputerowej analizy obrazu do określania zawartości wody wolnej w mięsie wołowym
(
Modzelewska-Kapituła M.
,
Cierach M.
,
Grajewska D.
), s. 48-49
artykuł:
Zastosowanie inuliny HPX jako stabilizatora oraz jej wpływ na cechy sensoryczne i reologiczne serków
(
Modzelewska-Kapituła M.
,
Kłębukowska L.
,
Borzyszkowski M.
), s. 50-51
artykuł:
Wpływ okresu przechowywania zakiszanego ziarna kukurydzy w rękawach foliowych na przebieg procesu fermentacji alkoholowej
(
Kotarska K.
,
Czupryński B.
), s. 34-35
artykuł:
Wpływ homogenizacji dwustopniowej na lepkość koncentratu z mleka pełnego
(
Baranowska M.
,
Żbikowska A.
,
Żbikowski Z.
), s. 7-9
artykuł:
Wdrożenie systemu zapewnienia bezpieczeństwa żywności według ISO 22005:2005
(
Muzyczuk P.
,
Romańska E.
), s. 52-53
artykuł:
Środowiskowo zorientowana analiza systemu dystrybucji piwa
(
Kasprzak J.
,
Kurczewski P.
), s. 30-31
artykuł:
Rozdrabniacze żywności - konstrukcje specjalne
(
Flizikowski J.
), s. 19-21
artykuł:
Razrabotka kompleksa metodov dla analiza, attestacii i sertifikacii materialov
(
Łagutin A.
), s. 40-41
artykuł:
Profil białek kolagenowych w ogrzewanych niskotłuszczowych emulsjach ze skórek wieprzowych
(
Kwiatkowska A.
,
Żmijewski T.
,
Cierach M.
), s. 36-37
artykuł:
Prędkość rozdrabniania ziaren biomateriałów
(
Kamyk W.
,
Ciara H.
), s. 27-29
artykuł:
Powierzchniowa analiza obrazu barwienia tworzyw in situ
(
Burzyński P.
,
Bieliński M.
), s. 10-11
artykuł:
Ocena przydatności topinamburu jako surowca do produkcji spirytusu surowego
(
Czupryński B.
,
Kotarska K.
), s. 12-13
artykuł:
Metody i technika dodawania środków konserwujących do wilgotnego siana
(
Dulcet E.
,
Borowski S.
,
Kaszkowiak J.
,
Chojnacki J.
), s. 16-18
artykuł:
Idea środowiskowej oceny procesów modernizacji maszyn i urządzeń
(
Koper K.
,
Kłos Z.
), s. 32-33
artykuł:
Grinding of elastic-plastics pipes
(
Flizikowski J.
,
Kamyk W.
,
Macko M.
), s. 24-26
artykuł:
Ekowskaźniki dla maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego
(
Lewicki R.
,
Kurczewski P.
,
Kłos Z.
), s. 38-39
artykuł:
Cięcie materiałów porowatych i hiperplastycznych
(
Flizikowski J.
,
Hoppe G.
), s. 22-24
artykuł:
Analiza pracy rozdrabniacza na podstawie wyników badań symulacyjnych w aplikacji SolidWorks/CosmosWorks
(
Macko M.
,
Cieślak M.
,
Kowalski A.
,
Kreft A.
,
Warmbier K.
,
Wieczorek P.
,
Wojda M.
,
Wysocki M.
,
Dąbek M.
,
Radej A.
), s. 42-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.