PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 1-2
Czasopismo
Inżynieria i Aparatura Chemiczna
Wydawca
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 1-2
artykuł:
Zastosowanie kopolimerów jonomerowych w przetwórstwie opakowań
(
Sykutera D.
,
Bieliński M.
,
Bachan M.
), s. 91-92
artykuł:
Wysoko higieniczne pakowanie masła
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
,
Wydra-Nawrocka E.
,
Malinger W.
), s. 84-85
artykuł:
Uniwersalne stanowisko do badań mieszanin skladników ziarnistych
(
Zimniak J.
), s. 97-98
artykuł:
Nowe trendy w przetwórstwie żywności
(
Żbikowski Z.
,
Żbikowska A.
), s. 104-106
artykuł:
Nowe trendy w kontroli żywności
(
Żbikowska A.
,
Żbikowski Z.
), s. 102-104
artykuł:
Nowe trendy w konserwacji żywności
(
Żbikowska A.
,
Żbikowski Z.
), s. 99-101
artykuł:
Model efektywności rozdrabniania nasion lnu
(
Tyszczuk K.
), s. 93-94
artykuł:
Dodatki kształtujące cechy sensoryczne żywności
(
Rogozińska I.
), s. 86-88
artykuł:
Badanie właściwości mąki i drożdży przy użyciu fermentografu BZS model 2004
(
Sadkiewicz J.
), s. 89-90
artykuł:
Analiza modeli cięcia źdźbeł roślin zbożowych
(
Zastempowski M.
,
Bochat A.
), s. 95-96
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.