PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Nr 1-2
Czasopismo
Inżynieria i Aparatura Chemiczna
Wydawca
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Nr 1-2
artykuł:
Żywienie człowieka - Inżynieria maszyn
(
Flizikowski J.
), s. 12-13
artykuł:
Zastosowanie kopolimerów jonomerowych w przetwórstwie opakowań
(
Sykutera D.
,
Bieliński M.
,
Bachan M.
), s. 91-92
artykuł:
Zamknięcia opakowań jednostkowych
(
Bieliński M.
,
Pepliński K.
), s. 27-28
artykuł:
Wysoko higieniczne pakowanie masła
(
Panfil-Kuncewicz H.
,
Kuncewicz A.
,
Wydra-Nawrocka E.
,
Malinger W.
), s. 84-85
artykuł:
Wpływ stężenia masy w młynie tarczowym na pobór mocy i wytrzymałość papieru
(
Mroziński A.
), s. 73-74
artykuł:
Wpływ procesu technologicznego na jakość sensoryczną, wartość odżywczą oraz poziom zanieczyszczeń ziemniaków
(
Adamczyk M. J.
,
Gołaszewska B.
), s. 14-15
artykuł:
Uniwersalne stanowisko do badań mieszanin skladników ziarnistych
(
Zimniak J.
), s. 97-98
artykuł:
Tekstura mięsa wołowego dostępnego na olsztyńskim rynku
(
Ostoja H.
,
Grala R.
,
Cierach M.
), s. 79-81
artykuł:
Tekstura grilowanego mięsa wołowego
(
Ostoja H.
,
Grala R.
,
Cierach M.
), s. 82-83
artykuł:
System bezpieczeństwa żywności w Centrum Onkologii w Bydgoszczy
(
Muzyczuk P.
,
Romańska E.
), s. 77-78
artykuł:
System 3D MCAD UGS Solid Edge V16 w modelowaniu numerycznym konstrukcji nośnych przemysłu chemicznego
(
Flizikowski J.
,
Budzyński A.
,
Bieniaszewski W.
,
Dziadosz K.
,
Smoczyński M.
), s. 39-40
artykuł:
Substancje toksyczne w żywności
(
Jankowska M.
), s. 54-55
artykuł:
Stanowisko do badań eksperymentalnych warunków i skuteczności mycia
(
Diakun J.
,
Mierzejewska S.
), s. 33-34
artykuł:
Rola eksploatacji w środowiskowej ocenie techniki spożywczej
(
Kłos Z.
,
Kasprzak J.
), s. 58-59
artykuł:
Relacje momentów obrotowych i nierównomierności rozdrabniania wielokrawędziowego materiałów biologicznych
(
Macko M.
), s. 67-68
artykuł:
Prototyp elektronicznego nosa do oceny zapachu materiałów ziarnistych
(
Kubiak A.
), s. 62-63
artykuł:
Prośrodowiskowe napełnianie i dystrybucja napojów
(
Kłos Z.
,
Kasprzak J.
,
Kurczewski P.
), s. 60-61
artykuł:
Problematyka modelowania cięcia materiału anizotropowego
(
Bochat A.
,
Grzonkowski R.
), s. 29-30
artykuł:
Pasowo-zębaty napęd rozdrabniacza wielotarczowego
(
Domek G.
), s. 35-36
artykuł:
Parametry surowca i produktu rozdrabniania ziarna zbóż
(
Kalwaj J.
), s. 56-57
artykuł:
Osiągnięcia i perspektywa żywieniowa Białorusi
(
Gorodecka H.
), s. 52-53
artykuł:
Nowe trendy w przetwórstwie żywności
(
Żbikowski Z.
,
Żbikowska A.
), s. 104-106
artykuł:
Nowe trendy w kontroli żywności
(
Żbikowska A.
,
Żbikowski Z.
), s. 102-104
artykuł:
Nowe trendy w konserwacji żywności
(
Żbikowska A.
,
Żbikowski Z.
), s. 99-101
artykuł:
Modificirovannye krahmaly kompanii National Starch v moločnoj promyšlennosti
(
Aleksejewa H.
), s. 16-17
artykuł:
Modelowanie chemicznych instalacji hydraulicznych w systemie 3D MCAD UGS Solid Edge V16
(
Flizikowski J.
,
Budzyński A.
,
Bieniaszewski W.
,
Kościanowski S.
,
Strzyż R.
), s. 41-42
artykuł:
Model efektywności rozdrabniania nasion lnu
(
Tyszczuk K.
), s. 93-94
artykuł:
Mobilne wspomaganie konstrukcji rozdrabniaczy
(
Flizikowski J.
,
Flizikowski A.
,
Flizikowska E.
), s. 46-47
artykuł:
Metoda stabilizacji równomierności rozdrabniania granulatu
(
Al-Zubiedy A. M.
), s. 18-20
artykuł:
Ispol'zovanie mestnogo lekarstvennogo syr'â dlâ proizvodstva biologiceski aktivnych dobavok
(
Kucharewa L.
,
Aleksejewa H.
), s. 64-65
artykuł:
Flizikowski's aerator of water
(
Al-Zubiedy A. M.
,
Macko M.
,
Flizikowski J.
,
Budzyński A.
,
Bieniaszewski W.
), s. 21-23
artykuł:
Elementy mięsa strusiego : uzysk i użyteczność
(
Batura J.
,
Lendzion K.
,
Szpanel P.
), s. 24-26
artykuł:
Ekologiczne cykle opakowań żywności
(
Mroziński A.
), s. 71-72
artykuł:
Dodatki kształtujące cechy sensoryczne żywności
(
Rogozińska I.
), s. 86-88
artykuł:
Dekohezja włókien makulatury w młynie tarczowym
(
Mroziński A.
,
Kikiewicz Z.
), s. 75-76
artykuł:
Baza danych wielotarczowego rozdrabniania ziaren
(
Flizikowski J.
,
Flizikowski A.
,
Flizikowska E.
), s. 43-45
artykuł:
Badanie właściwości mąki i drożdży przy użyciu fermentografu BZS model 2004
(
Sadkiewicz J.
), s. 89-90
artykuł:
Badanie charakterystyk materiałów polimerowych
(
Giętka T.
,
Wojciechowska E.
,
Bieliński M.
), s. 50-51
artykuł:
Badania wirtualne w inżynierii rozdrabniania
(
Macko M.
,
Lenc M.
,
Lewicki W.
,
Kozłowski R.
,
Krzyżaniak A.
,
Prentki A.
,
Gierszewski D.
,
Bogdański M.
), s. 69-70
artykuł:
Analiza tekstury obrazu mieszaniny ziarnistej
(
Limanowski J.
,
Kubiak A.
), s. 65-66
artykuł:
Analiza modeli cięcia źdźbeł roślin zbożowych
(
Zastempowski M.
,
Bochat A.
), s. 95-96
artykuł:
Analiza badań cięcia źdźbeł roślin zbożowych i nowy bębnowy zespół tnący
(
Bochat A.
,
Grzonkowski R.
,
Zastempowski M.
), s. 31-32
artykuł:
Algorytmy genetyczne w konstrukcji rozdrabniaczy wielotarczowych ziarna kukurydzy
(
Flizikowski J.
,
Kamyk W.
), s. 48-49
artykuł:
Agregowanie wizualizacji ruchu i struktury młyna
(
Flizikowski J.
,
Bieniaszewski W.
,
Budzyński A.
), s. 37-38
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.