PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 36, no. 3
Czasopismo
Archives of Environmental Protection
Wydawca
Rocznik
2010
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 36, no. 3
artykuł:
The influence of urban green waste compost on the physical quality of soil exposed to erosion
(
Paluszek J.
), s. 97-109
artykuł:
Removal of direct dyes from wastewater by sorption onto smectite-clay
(
Kyzioł-Komosińska J.
,
Rosik-Dulewska C.
,
Pająk M.
,
Jarzyna M.
), s. 3-14
artykuł:
Pyrometallurgical slags in Upper and Lower Silesia (Poland): from environmental risks to use of slag-based products- a review
(
Kierczak J.
,
Bril H.
,
Neel C.
,
Puziewicz J.
), s. 11-126
artykuł:
On-site and model tests of suspended matter sedimentation in mine water settling tank of the Ziemowit coal mine [commun.]
(
Jabłońska B.
), s. 127-134
artykuł:
Observations of selected chemical components of meromictic Lake Zapadłe waters in 1990-1993, 2000-2001 and 2005-2006
(
Tandyrak R.
,
Teodorowicz M.
,
Grochowska J.
), s. 75-82
artykuł:
Landfill leachate treatment using constructed wetland with short detention time
(
Wójcik W.
), s. 51-58
artykuł:
Kinetics of dairy wastewater treatment in the SBR system
(
Wojnicz M.
,
Anielak A. M.
), s. 27-37
artykuł:
Impact of the small water reservoir Psurów on the quality and flows of the Prosna River
(
Wiatkowski M.
), s. 83-96
artykuł:
Ensuring permeable reactive barrier efficacy and longevity
(
Suponik T.
), s. 59-73
artykuł:
Disinfection byproducts precursors removal from dam reservoir water
(
Gumińska J.
,
Kłos M.
,
Pawłowska A.
), s. 39-50
artykuł:
Biomass yield in porous ceramic carriers for municipal wastewater tertreatment
(
Zielińska M.
,
Wojnowska-Baryła I.
), s. 15-25
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.