PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
No. 43 (4)
Czasopismo
Oceanologia
Wydawca
Rocznik
2001
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
No. 43 (4)
artykuł:
Wave-induced set-up and flow over shoals and coral reefs. Part 1. A simplified bottom geometry case
(
Massel S. R.
,
Brinkman R. M.
), s. 373-388
artykuł:
Kinetics of marine surfactant adsorption at an air water interface. Baltic Sea studies
(
Pogorzelski S. J.
,
Kogut A. D.
), s. 389-404
artykuł:
Variations in organic matter bound in fluffy layer suspended matter from the Pomeranian Bay (Baltic Sea)
(
Pazdro K.
,
Staniszewski A.
,
Bełdowski J.
,
Emeis K. C.
,
Leipe T.
,
Pempkowiak J.
), s. 405-420
artykuł:
Horizontal and vertical distribution of lignin in surface sediments of the Gdańsk Basin
(
Staniszewski A.
,
Lejman A.
,
Pempkowiak J.
), s. 421-439
artykuł:
Toxic effect of cyanobacterial blooms on the grazing activity of Daphnia magna Straus
(
Lotocka M.
), s. 441-453
artykuł:
Interstitial community oxygen consumption in a Baltic sandy beach: horizontal zonation
(
Urban-Malinga B.
,
Opaliński K. W.
), s. 455-468
artykuł:
Modelling of bio-optical parameters of open ocean waters [commun.]
(
Pelevin V. N.
,
Rostovtseva V. V.
), s. 469-477
artykuł:
Parameterization of light scattering for solving the inverse problem of determining the concentrations of the principal light scattering and absorbing admixtures in shelf waters
(
Pelevin V. N.
,
Rostovtseva V. V.
), s. 479-485
artykuł:
Astaxanthin, canthaxanthin and astaxanthin esters in the copepod Acartia bifilosa (Copepoda, Calanoida) during ontogenetic development [commun.]
(
Lotocka M.
,
Styczyńska-Jurewicz E.
), s. 487-497
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.